• تهران _ فلکه دوم تهرانپارس _ نبش کوچه 166 غربی _ پلاک یک _ طبقه سوم واحد 12
  • تلفن ثابت : 02177878445
    تلفن همراه : 09122157041

شاخصه های لازم در انتخاب یک وکیل خوب

شاخصه های لازم در انتخاب یک وکیل خوب

شاخصه های لازم در انتخاب یک وکیل خوب

انتخاب یک وکیل دادگستری با چه معیارهایی و با رعایت چه شاخصه هایی باید انجام شود؟؟ قبل از هر چیز باید بدانید که فرایند رسیدگی به هر پرونده ای، مراحل و مقاطع تعریف شده ای دارد . بدیهیست که ارتکاب کوچکترین اشتباه در ارزیابی موضوع و یا کوتاهی در ارائه دفاع موثر و یا عدم برخورداری از دانش حقوقی ذینفع پرونده و یا حتی وکیل منتخب وی می تواند سرنوشت یک پرونده را با فنا مواجه نماید و خسارت جبران ناپذیری را به شما تحمیل نماید و دقیقا بلحاظ همین اهمیت و حساسیت موضوع است که انتظار می رود شما عزیزان قبل از هرگونه اهتمام به انتخاب وکیل مورد نظر خودتان،به شاخصه های ذیل المشروح توجه نمایید ؛

1. الویت اول شما انتخاب وکیل از بین وکلایی که سابقه آشنایی با ایشان و با دانش حقوقی و تجربه عملی و صداقت و پشتکار ایشان دارید باشد . و یا اینکه در صورت عدم تجربه قبلی استفاده از وکیل خاصی ، از تجربیات دوستان و آشنایان و اقربایی که سابقا با وکیل و وکلایی داشته اند و رضایت خاطر از عملکرد آن وکیل دارند بهره مند شوید .

2. دوری مسیر و ترافیک خیابانها و یا احیانا تنبلی ها ، شما را از مراجعه به یک وکیل مجرب و دلخواه خودتان منصرف ننماید ، چرا که تاوان یک انتخاب اشتباه با هزینه های زمانی اندک و تحمل سختی های گذارای چند ساعتی قابل قیاس نیست و جبران چنین اشتباهی گاها غیر ممکن می باشد.

3. برخورداری وکیل از دانش حقوقی لازم و تجربه عملی کارآمد نباید قربانی تعارفات نابجا و یا بی تفاوتی ها شود و این مهم نیز بطور معمول با یک مصاحبت حضوری با وکیل و استماع تحلیل های حقوقی وی در خصوص موضوع مبتلا به شما به راحتی قابل استنتاج است .

4. از معیارهای مهم انتخاب وکیل صداقت و پشتکار وکیل است تقبل مسئولیتها و بر دوش کشیدن دغدغه های موکل یکی از وظایف حرفه ای و اخلاقی وکیل است و وکیل اخلاق مدار و صادق با ارزیابی درست از موضوع پرونده در همان ابتدا و پیگیری مستمر پرونده و اطلاع رسانی مداوم به موکل ، می تواند امید از دست رفته موکل را در وجود ایشان احیا نماید.

5. توجه شما به فن بیان و اعتماد به نفس وکیل جز معیارهای ضروری شما باید باشد. فن بیان بالا به وکیل این امکان را می دهد که با زبانی شیوا و گیرا از حق موکل خود در دادگاه دفاع نماید و قضات را در ارتباط با حقانیت موکل خود متقاعد نماید.

6. برخورد با گشاده رویی و خوشرویی وکیل با موکل باعث خواهد شد یک رابطه حسنه و قابل اعتمادی بین وکیل و موکل ایجاد شود و شما در موارد مقتضی بدون هیچ محدودیتی در ارتباط با دغدغه های خودتان و فرایند امور پرونده با وکیل تان تبادل نظر بکنید.

7. بهتر است در خصوص برخی موضوعات مهم حقوقی علی الخصوص موضوعات ملکی و قراردادی و حقوقی بدوا در خصوص تجربیات عملی وکیل و میزان تسلط وکیل به آن موضوع خاص یک ارزیابی داشته باشید و هرگز در خصوص انتخاب وکیل برای موضوعات پیچیده حقوقی و حساس عجله ننمایید.

8. حق الوکاله وکلای دادگستری به اقتضای تخصص و تجربه و میزان توانمندی های آنان و حتی از شهری به شهر دیگر می تواند متفاوت باشد. و هرگز درخواست حق الوکاله بالا بمعنای ارجحیت یک وکیل نسبت به دیگران نیست و بهتر است که جلسه و جلساتی را با یک و یا چند وکیل در حیطه موضوع واحد داشته باشید و تمرکز اصلی شما صرفا بر روی قابلیت علمی و عملی و سایر شاخصه های مذکور در بندهای فوق باشد .

9. سعی کنید به اقتضای مورد مراتب و روند امور پرونده را بصورت تلفنی و حضوری از وکیلتان جویا شوید و فراموش نکنید که عدم جدیت شما در موضوع محوله به وکیل ، فی نفسه در انگیزه و پشتکار وکیلتان هم تاثیر می گذارد.

10. و النهایه حفظ اسرار موکل و امانتداری وکیل امری است که جزء تکلیف شرعی و قانونی وکیل است و شما سعی تان بر این باشد که در صورت عدم شناخت قبلی از وکیل ، ارائه هرگونه اسناد معتبر و اصلی را در ازای رسید در اختیار وکیل قرار دهید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقالات

قرارداد 6

قرارداد 6

قرارداد 5

قرارداد 5

قرارداد 4

قرارداد 4

مقالات دسته بندی

برچسب ها

مقالات مرتبط